Kesäkuun Sponsorointinosto on Polar ja Valtteri Bottas -yhteistyö

10/08/2020

Voitokas Valtteri Bottas solmi kesäkuussa yhteistyösopimuksen suomalaisyritys Polarin kanssa. Yhteistyö on hedelmällinen monella tavalla. Bottas kertoo yrityksen sivuilla, että sponsorointisopimuksen ohella Polar tuo tuotteidensa avulla konkreettista apua myös menestymistä tavoitellessa. Polarin älykellon avulla kilpailuihin valmistautumista on ollut mahdollista uudella tavalla optimoida.

“Suhteeni Polarin kanssa alkoi itse asiassa vanhempieni ansiosta. He antoivat minulle ensimmäisen Polar-kelloni vuosia sitten, jotta voisin parantaa treenaamistani ja suoritustani”, Bottas kertoo Polarin tiedotteessa.

Bottas ja Polar ovat yhdessä hakemassa menestystä F1-kilpailussa. Kisoihin valmistautumisessa Polarin älykellon tekniikka on auttanut hiomaan treenaamista mahdollisimman optimaaliseksi. Bottas itse kommentoi, että yhteistyö tuntuu erityisen mielekkäältä juuri siksi, että F1-kuljettaja on luottanut suomalaistuotteeseen jo ennen yhteistyön solmimista.

“Oikeanlaisen treeniohjelman tekeminen ja datan tulkitseminen voi olla todella monimutkaista ja aikaa vievää.” 

“Olen käyttänyt Polarin tuotteita jo vuosia, siksi yhteistyö tuntuu erityisen hyvältä.”

Kesäkuun Sponsorointinosto -yhteistyön avulla ajojen, kilpailujen ja treenielämän optimoiminen on sulavampaa – ja parhaassa tapauksessa siitä saa nauttia koko Suomen kansa.

 

Tiedätkö sinä projektin, yrityksen tai kampanjan, joka ansaitsisi tulla nostetuksi Kuukauden Sponsorointinostoksi? Laita meille viestiä: heli.thoren@spot.fi

Top
X