Tampere-talo aloitti koronapassin kokeilun kaikissa konserteissa

03/09/2021

Tampere-talo aloitti vapaaehtoisen kokeilun koronapassin käytöstä kaikissa Tampere-talon konserteissa 1.9. alkaen.

Myös yritys- ja yhteisötapahtumien järjestäjiä kannustetaan testaamaan koronapassin käyttöä erilaisissa kokous- ja juhlatilaisuuksissa, joita Tampere-talossa järjestetään.

Kokeilun tarkoituksena on antaa kävijöille ja tapahtumien järjestäjille mahdollisuus tutustua koronapassin käyttämisen helppouteen ja vaivattomuuteen. Lisäksi kokeilulla halutaan vahvistaa asiakkaiden turvallisuuden tunnetta konserteissa ja muissa tapahtumissa. Omakannasta löytyvän EU:n koronatodistuksen voi näyttää vapaaehtoisesti Tampere-talossa lipuntarkastuksen yhteydessä tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta.

-Tampere-talon konserttiyleisö on todella monipuolinen kokonaisuus eri genrejen ystävistä ja ikäluokista. Aloitetun kokeilun perusteella koronapassin käytön helppous on monelle itsestään selvää, ja osalle tämänkaltaiset kokeilut auttavat ymmärtämään, miksi passilla olisi suuri merkitys turvallisissa tapahtumakokemuksissa ilman rajoituksia. Yritystapahtumien järjestäjät kokevat koronapassin jo nyt omiin tapahtumiinsa parhaana keinona varmistaa tapahtuman terveysturvallisuus, kertoo Tampere-talo Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Top
X