Sponssipodin ensimmäinen jakso on ilmestynyt

11/03/2021

SPOT tuottaa uutta Sponssopodi -podcast sarjaa, jonka ensimmäinen jakso on nyt ilmestynyt ja on kuunneltavissa mm. täällä.

Sponssipodissa on tarkoitus keskittyä nimensä mukaisesti sponsorointiin mahdollisimman monelta eri kantilta. Ensimmäisellä kaudella ääneen pääsee mm. Stuba Nikula ja Juho Nenonen monien muiden mahtavien vieraiden lisäksi. Jaksoja ilmestyy kahden viikon välein aina torstaisin.

“Huomasin, että vaikka sponsoroinnista kirjoitetaan paljon ja sponsoroinnin ympärillä tapahtuu Suomessa paljon mielenkiintoista viestintää, podcasteja ei aiheesta vielä juurikaan tehdä. Tiesin että SPOT:n organisaatiossa sekä jäsenistössä löytyy paitsi mieletön määrä kokemusta ja viisautta sponsoroinnin maailmasta, myös mielenkiintoisia puhujia ja ihmisiä tekemisen takana. Tästä lähti idea ehdottaa SPOTille podcast sarjan tuotantoa.” Podcastin tuottaja Jones Häkkinen kertoo.

Ensimmäisessä jaksossa kuulemme HIFK:n Raakel Koittolan ajatuksia jääkiekon sponsoroinnista, tasa-arvosta ja monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta.

Palautetta ja aihe-ideoita voit laittaa tulemaan Lauralle, laura.sandstrom@spot.fi

 

 

Top
X