Puheenjohtaja Risto Oksanen siirtyy toimitusjohtajaksi ja Sirpa Tuomesta uusi puheenjohtaja

29/06/2017

Risto Oksanen siirtyy Veikkausliigasta Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtajaksi, ja samalla Sirpa Tuomesta tulee yhdistyksen hallituksen uusi puheenjohtaja.

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry (sjtm) teki laajan strategiatyön keväällä 2017, missä määriteltiin toiminnan kehittämiseksi kuusi avainaluetta, joiden toteuttaminen laadukkaasti vaatii riittäviä henkilöresursseja.

– Olemme pystyneet kasvattamaan jäsenmäärämme tavoitteidemme mukaisesti jo yli sadan. Sisällön laadun varmistamiseksi on kuitenkin ollut selvää, että tulemme tarvitsemaan lisää henkilöresursseja, koska toiminnan tason kehittäminen ei enää onnistu vain oman toimen ohella, Risto Oksanen sanoo.

Oksanen hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä tässä vaiheessa osa-aikaisena, koska yhdistyksen talous ei vielä mahdollistanut täysipäiväisen toimitusjohtajan palkkaamista.

– Uskon, että voin tuoda näkemystä ja kokemusta hyvinkin erilaisiin sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin projekteihin.

Samalla Oksanen päättää lähes kahdeksan vuotta kestäneen markkinointijohtajan uransa Veikkausliigassa.

– On ollut ilo ja kunnia työskennellä suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi yhdessä seurojen, kumppaneidemme ja Palloliiton kanssa. Näiden vuosien aikana Veikkausliigan ja seurojen toiminnan taso on kehittynyt merkittävästi ja yhteistyökumppanuudet ovat syventyneet ja monipuolistuneet. Uskon kehityksen jatkuvan myös tulevaisuudessa, Oksanen sanoo.

– Olen toiminut Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n hallituksessa aktiivisesti jo vuodesta 2014 lähtien, joista puheenjohtajana toukokuusta 2016. Yhdistys on kehittynyt jatkuvasti ja suunnitelmat tulevaisuuteen ovat kunnianhimoisia. Minun oli tehtävä valinta kahden hienon mahdollisuuden välillä. Ei voi tehdä volttia, jos roikkuu kahdessa trapetsissa, toteaa Oksanen.

Oksasen pesti yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana siirtyy varapuheenjohtajalle, Neste Oyj:n markkinointijohtajalle Sirpa Tuomelle.

– Risto on tehnyt erinomaista työtä yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja on hienoa päästä jatkamaan hänen työtään. Suomalaisen sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin kehittämisessä on valtavasti potentiaalia ja yhdistys haluaa nyt osaltaan viedä alaa reippain askelin eteenpäin. Toimitusjohtajan palkkaaminen on oikea askel tällä tiellä, Tuomi toteaa.

Oksasen siirtyminen yhdistykseen toimitusjohtajaksi tapahtuu joustavasti, riippuen Veikkausliigan seuraajan rekrytointiprosessin etenemisestä.

Top
X