Planet Company mukaan SPOT:n toimintaan

13/10/2021

The Planet Company Oy uskoo, että tulevaisuuden kannalta hyvät, kestävää kehitystä edistävät yritysteot on jo keksitty. Ja tarve luotettaville ja ymmärrettäville vastuullisuusteoille on akuutti ja kasvava. Mm. näiden tarpeiden kautta muodostui planetcompany.com -vastuullisuuspalvelu, jonka avulla organisaatio vahvistaa jo tehtyjä ja tekeillä olevia tekoja ja mahdollistaa selkeän, läpinäkyvän ja vaivattoman tekojen kerronnan parhaalla mahdollisessa tavalla. The Planet Company Oy liittyi myös osaksi Sponsorointi ja Tapahtumat ry:n toimintaa.

Tavoitteena on yhdessä tuoda entistäkin paremmin näkyviin SPOT:n jäsenistön edelläkävijyyttä kestävässä kehityksessä, konkreettisten positiivisten tekojen kautta.

Samalla haluamme luoda positiivista tekemisen ilmapiiriä ja kannustaa muitakin organisaatioita liittymään mukaan rakentamaan tulevaisuuden kestävää ja parempaa maailmaa!

Mitä tämä tarkoittaa jäsenille? 

Voit hyödyntää nopeasti kasvavaa Planet Company -vastuullisuuspalvelua vastuullisuustavoitteiden ja toimintojen saavuttamiseksi.

Voit lisätä tunnettuutta entisestään Suomessa hyödyntämällä Planet Company -Vastuullisuuspalvelua. Lisätä yhteisöllisyyttä asiakkaiden ja kumppaneiden keskuudessa!

Toimia edelläkävijänä ja ylläpitää sekä kehittää vastuullisuustoimintaa.

Jokaisen jäsenen jokainen teko kasvattaa myös yhdistyksen tunnettuutta -> Vaikutetaan yhdessä ja nostetaan toimialan merkitystä!

PALVELUTASOT:

 -Influencer -vastuullisuuspalvelu (0 eur/v + alv):

– 2 kpl Asiantuntijoiden hyväksyttyä tekoa.

  • Teot liitetään osaksi SPOT:n Vastuullisuusprofiilia
    – Mahdollisuus lisätä kumppaneiden Planet Act -teot osaksi Vastuullisuusprofiilia (“Partners Planet Acts”)
  • Markkinointi- ja viestintä yhdessä SPOT:n kanssa

Lisäksi SPOT:n jäsenenä saat merkittävät edut ja alennukset, jos haluat hyödyntää laajemmin vastuullisuuspalvelua.

Liitä siis Promotion Code: SPOT kirjautuessasi vastuullisuupalveluun.

Kysy lisää:

Matti Miettinen

COO, Co-founder The Planet Company Oy

+358 44 023 0979

matti@planetcompany.com

Top
X