Pauligin ja Ruisrockin yhteistyö heinäkuun kuukauden sponsorointinosto

03/08/2017

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry on valinnut heinäkuun kuukauden sponsorointinostoksi Pauligin ja Ruisrockin yhteistyön. Ruisrock kuului Pauligin kesäkampanjaan yhtenä kolmesta festivaalista. Muut olivat Sideways- ja Flow-festivaali. Paulig oli jo viime vuonna mukana Ruisrockin kumppanina. Hyvien kokemusten perusteella yhteistyötä jatkettiin ja kehitettiin tälle vuodelle.

Yhteistyön tavoitteena oli vahvistaa brändiä nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa luonnollisessa ympäristössä. Pauligilla oli monenlaisia hyödyntämisaktiviteetteja sekä jo ennen Ruisrockia, että sen aikana.

Viikonlopun aikana Paulig oli mukana Ruisrockin vaikuttajayhteistyössä ja toimitti erikoiskahvikoneen Ruisrockin Influencer Backstagelle, jossa viikonlopun aikana vietti aikaansa yli 100 Suomen suurinta sosiaalisen median vaikuttajaa, bloggaajaa ja vloggaajaa. Paulig huolehti myös festivaalin yli 2500 työntekijän, festivaalin rakentajien, VIP-vieraiden sekä artistien backstagen kahvitarjoiluista.

Yleisölle näkyvin oli Niittylavan läheisyyteen pystytetty Pauligin oman kahvila, jossa oli myynnissä suodatinkahvia, espressoa ja Cold Brew -kylmäuutettua kahvia.

– Festareille on nykyään paljon erilaisia laadukkaita ruokakojuja ja halusimme tarjota myös kahvilatasoista juomaa. On hienoa kehittää kahvilakulttuuria kodin ulkopuolella, kertoo Pauligin kahviyksikön designer Marianna Mänttäri.

Pauligin Paula oli myös mukana Ruisrockissa tekemässä sisältöä Pauligin omiin some-kanaviin. Paula kiersi lauantaina teltta-alueella tarjoilemassa kahvia uuteen päivään herääville festivaalivieraille. Kahvi sai hyvän vastaanoton, sillä tunnin aikana tarjoiltiin toistasataa kuppia kahvia.

Yhteistyötä on mitattu monilla tavoilla. Festivaalien aikana seurattiin kontaktien määrää ja kuunneltiin kuluttajapalautetta. Ruisrock teki myös oman kävijätutkimuksen, jonka tuloksia vielä odotellaan.

Kaikkiaan Mänttäri oli erittäin tyytyväinen yhteistyöhön.

– Ruisrock meni todella hyvin, asiakkaat huomioivat kahvilan ja kahvilapiste oli suosittu.

Mänttäri kehuu myös yhteistyötä Ruisrockin kanssa, mikä on sujunut jouhevasti.

– Yhteistyöllä on päästy eteenpäin ja yhdessä tekeminen on ollut sujuvaa.

20747597_10155575911743607_1480914007_o.jpg

Pauligin Paula kiersi lauantaina teltta-alueella tarjoilemassa kahvia uuteen päivään herääville festivaalivieraille.

Top
X