Kuukauden sponsorointinosto: K-ryhmä Palloliiton pääyhteistyökumppaniksi

11/02/2021

K-ryhmä on solminut neljän vuoden pääyhteistyökumppanuussopimuksen Palloliiton kanssa. Huuhkajien kisahuuman myötä jalkapallossa on odotettavissa kasvua sekä harrastaja- että kannattajapuolelle. Jo nyt Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin palloilulajien lajiliitto. K-ryhmä on yhteistyössä mukana sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä, ja haluaa olla osaltaan välittämässä jalkapalloon kuuluvia yhdessä onnistumisen tunteita koko kansalle.

”Tuloksellinen yhteistyö K-ryhmän kanssa on tuttua K-Auton ja Volkswagenin osalta jo aiemmin, joten oli luontevaa että yhteistyömme laajeni nyt myös päivittäistavarakaupan ja rautakaupan toimialoille. Luonnollisesti olemme innoissamme mittavasta yhteistyöstä, joka tulee näkymään kuluttajille laajasti eri kanavissa.”, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis kertoo.

”Yhteistyö on jo nyt osoittanut sen, miten jalkapallo ja siihen liittyvät tunteet yhdistävät positiivisella tavalla valtavaa joukkoa suomalaisia. Uskomme, että voimme yhteistyön kautta olla mukana välittämässä suomalaisille elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Jalkapallo ilmentää hienosti yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa, niitä arvoja joita myös me K-ryhmässä haluamme edistää. Jalkapallon parissa on joka viikko noin puoli miljoona suomalaista ja K-ryhmän kaupoissa vierailee Suomessa päivittäin yli miljoona asiakasta. Toivomme ja tiedämme, että tavoitamme Palloliiton kanssa yhdessä lähes jokaisen suomalaisen” K-ryhmän viestintäjohtaja Karoliina Partanen kertoo. 

”K-kauppiaat ja K:n henkilökunta ovat ottaneet yhteistyön vastaan ilolla ja innostuksella. On hienoa huomata, että kumppanuudessa nähdään paljon mahdollisuuksia, ja että se lisää entisestään positiivista yhdessä tekemisen meininkiä arjessamme.

Yhteistyömme tulee näkymään laajasti suomalaisille keväästä lähtien sekä mediapinnoilla että kaupoissa. Tulemme hyödyntämään yhteistyötä monipuolisella, osallistavalla ja puhuttelevalla tavalla. Kaikkea emme voi valitettavasti vielä tässä paljastaa, tulossa on kuitenkin upea jalkapallovuosi tältäkin kannalta.” 

Top
X