SPOT:n uusi operatiivinen johtaja tulee Veikkaukselta – tervetuloa Laura Sandström

11/11/2020

Sponsorointi ja tapahtumat ry:n uudeksi operatiiviseksi johtajaksi on valittu Laura Sandström. Sandströmillä on pitkä kokemus markkinoinnista sekä tapahtumista rahapelialalta. Uuteen tehtävään Sandström siirtyy Veikkauksen tapahtuma- ja viestintäpäällikön paikalta.

“Odotan innolla uuteen positioon siirtymistä ja sitä, että pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani SPOT:n toiminnan ja tarjonnan kehittämiseen.” Sandström summaa.

“Vaikka tapahtuma-ala on kärsinyt merkittävästi pandemiasta, haluan löytää uusia tapoja kohdata ja lisätä vuorovaikutteisuutta myös SPOT:n toiminnassa. Näen tulevassa paljon toivoa. Sponsorointiin korona ei ole päässyt iskemään aivan samalla voimalla kuin tapahtuma-alaan, ja tapahtumienkin osalta syvä kohtaamisen tarve on ihmisillä edelleen olemassa.”

Laura Sandström on urallaan vastannut suurien tapahtumien toteuttamisesta sekä RAY:llä että Veikkauksella. Sandström on ollut vastuussa muun muassa myös Casino Helsingin viihdetarjonnasta. Sandström aloittaa uudessa positiossaan joulukuun aikana.

“Kiitämme lämpimästi Anitaa hänen merkittävästä panoksestaan yhdistyksen toiminnan nostamisesta uudelle tasolle. Uskomme, että Anitan hyvä pohjatyö saa jatkoa, kun olemme saaneet Laurasta todellisen ammattilaisen yhdistyksemme ruoriin. Uskon, että Lauran kokemuksen, ammattitaidon ja innokkuuden avulla onnistumme kehittämään toimintaamme muuttuneessa maailmassa. Odotan innolla yhteistyötä Lauran kanssa.” SPOT:n puheenjohtaja Risto Oksanen kertoo.

 

Top
X