Lokakuun Sponsorointinosto on Nokia-puhelimien ja James Bond -elokuvan yhteistyö

04/11/2020

Nokia-puhelimet ovat päässeet parrasvaloihin maailmalla. Uudessa James Bond -007 No Time To Die -elokuvassa tullaan näkemään 5G-älypuhelimen Nokia 8.3 5G:n lisäksi Nokia 7.2, Nokia 5.3 ja Nokia 3310.

HMD Global on suomalainen yritys, jolle on lisensioitu Nokia-puhelinten valmistus. He kertovat tiedotteessaan, että James Bond -elokuva on HMD Globalin kaikkien aikojen suurin markkinointikampanja.

Kampanjan kasvoina nähdään tulevassa elokuvassa uutta 00-agentti Nomia esittävä näyttelijä Lashana Lynch. Myös Nokian puhelimilla on roolinsa tulevassa odotetussa elokuvassa.

– Lontoossa kuvatussa mainoksessa agentti Nomi on ratkaisemassa salaista tehtävää uuden Nokia-älypuhelimen avulla, tiedotteessa kerrotaan.

Koronan vuoksi elokuvan ensi-iltaa on jouduttu siirtämään useaan otteeseen. Viimeisimpien tietojen mukaan elokuvasta, ja Nokia puhelimien loistosta valkokankaalla, päästään nauttimaan huhtikuussa 2021.

Katso video elokuvasta!

 

Tiedätkö sinä projektin, yrityksen tai kampanjan, joka ansaitsisi tulla nostetuksi Kuukauden Sponsorointinostoksi? Laita meille viestiä: heli.thoren@spot.fi

Top
X