Kuukauden sponsorointinosto on SRV:n ja Schniederin yhteistyö Elisa Viihteen tulevassa sarjassa

11/01/2021
Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa Jälkeläiset draamasarjassa on näyttävässä roolissa Kalasataman tornit sekä älykodin tekniikka. Sarjassa perinteinen sponsorointi sulautuu osaksi sisältöä, kun yksi päähenkilöistä asuu tornin asunnossa ja toisen henkilöhahmon kodissa on hyödynnetty älykästä teknologiaa.
”Nykyään pyritään löytämään TV- ja elokuvahankkeissa uusia tapoja tehdä sponsorointia ja tuotenäkyvyyttä. Jälkeläisten tuotantoyhtiö Bufo lähti etsimään kumppaneita, joilta saisi lisäarvoa ja asiantuntijuutta myös sarjan tekemiseen. SRV nousi heti esiin tulevaisuuden asumisen yhteydessä ja Schnieder puolestaan tulevaisuuden älykotien teknologiassa. Näiden kumppaneiden kanssa oli mahdollista tehdä laaja-alaista yhteistyötä, joka hyödytti kaikkia osapuolia. Ohjaaja ja työryhmä pääsivät konsultoimaan asiantuntijoita, jotta sarjaan saatiin oikeanlainen tunnelma”Laura Sutinen RCBA:lta kertoo.
“SRV järjesti asiakkailleen kilpailun, jossa pääsi seuraamaan kuvauspäivää torniin. Molempien yritysten työntekijät pääsivät myös osallistumaan sarjan tekemiseen ja avustajiksi kuvauspäivään. Lisäksi brändit saavat myös sisältöä sarjasta omiin kanaviinsa. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että kun löytyy oikea yhteys, saadaan aikaiseksi aitoa tekemistä ja ihan uudenlaista laaja-alaista sponsoroinnin hyödyntämistä.”
Akseli Tuomivaaran ohjaama ja lähitulevaisuuteen sijoittuva draamasarja on tulossa Elisa Viihteen ohjelmistoon alkuvuodesta 2022
Top
X