Joulukuun sponsorointinosto: Porschesta Tennisliiton uusi pääyhteistyökumppani

04/01/2022

Suomen Tennisliiton ja Porschen välinen menestyksekäs yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Porschesta tulee Tennisliiton uusi pääyhteistyökumppani 1.1.2022 alkaen. Pääyhteistyökumppanuus on monivuotinen kattaen vuodet 2022-2024.

Jo viiden vuoden ajan Porsche on ollut vahvasti tukemassa parhaiden junioripelaajien, Porsche Junior Team Finland, toimintaa. Porsche Junior Team Finland kokoaa parhaat lahjakkuudet nuorten valmennuskeskukseen Helsinkiin ja tukee toimintaedellytyksien kehittämistä nuorten toiminnassa. Nuorten toimintaan sisältyy kaikki junioreiden kansainväliset arvotapahtumat. Porsche on mukana tukemassa myös nuorten kansainvälisiä kilpailumatkoja ja leirejä Suomessa.

Pääyhteistyökumppanuuden myötä Porsche tulee entistä vahvemmin mukaan myös aikuisten maajoukkuetoimintaan, tapahtumiin sekä kansalliseen kilpailutoimintaan. Jatkossa miesten ja naisten maajoukkueet kulkevat Porschen nimellä: Porsche Davis Cup Team Finland ja Porsche Billie Jean King Cup Team Finland.

– On erittäin hienoa saada Porsche mukaan Tennisliiton pääyhteistyökumppaniksi. Vahva brändi tulee vahvistamaan tenniksen kehittämistä Suomessa ja tämä tarjoaa meille mahtavia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Olemme todella innoissamme ja rakennamme yhteistyötä parhaiden pelaajiemme, huippulaadukkaan Porschen ja tenniksen ympärille, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Porsche haluaa kehittää entisestään yhteistyötä tenniksen parissa. Merkillä on vahvat sidokset tennikseen ympäri maailman ja koemme Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppanuuden myötä voivamme yhdessä saavuttaa vahvan ja kestävän siteen tenniksen ja Porschen välillä. Odotan innolla tulevien vuosien yhteistyötä tämän upean lajin parissa, sanoi Keskon autokaupan toimialajohtaja Matti Virtanen.

Top
X