Huhtikuun sponsorointinosto: Continental naisten pääsarjan Kansallisen Liigan yhteistyökumppaniksi

17/05/2021

Kansainvälinen rengasvalmistaja Continental sekä jalkapallon naisten pääsarja Kansallinen Liiga ovat solmineet yhteistyökumppanuuden. Juhlavuosiaan viettävien Continentalin ja Kansallisen Liigan tavoitteena on yhdessä vankistaa yhteisöllisyyteen, ihmisten samanarvoisuuteen ja perheiden liikkumiseen liittyviä arvoja. Samalla halutaan vahvistaa Continentalin tunnettuutta erityisesti nuorempien kuluttajien ja naisten keskuudessa.

Yhteistyön myötä Continental on näkyvästi esillä Kansallisen Liigan ottelutapahtumissa sekä digitaalisissa kanavissa. Lisäksi jokaisen kuukauden päätteeksi Kansallisen Liigan yleisö pääsee äänestämään Kuukauden Continental -pelaajaa.

Tänä vuonna molemmat osapuolet viettävät myös juhlavuosiaan. Saksalainen autoalan konserni Continental on perustettu vuonna 1871 ja juhlii 150 -vuotista taivaltaan. Jalkapalloa on pelattu naisten lajina ja pääsarjassa jo 50 vuoden ajan.

”Ajankohta yhteistyön käynnistymiselle on erityisen otollinen: koronarajoitusten hellittäessä turvalliset harjoitusmatkat ja perheiden liikkuminen ovat tärkeämmässä roolissa kuin koskaan. Lisäksi on hienoa tuoda esiin yhteisiä arvoja yhteisöllisyydestä ja ihmisten samanarvoisuudesta molempien viettäessä juhlavuosiaan”, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja kommentoi.

”Olemme Continentalilla erittäin tyytyväisiä löydettyämme yhteiskunnalliset arvomme jakavan kumppanin Kansallisesta Liigasta. Haluamme olla mukana viestimässä liikkumisen turvallisuuden puolesta jalkapalloyhteisön ollessa merkittävä perheiden yhteisen ajankäytön määrittäjä, niin ottelu- kuin harjoitusmatkojen osalta. Suomalaisen jalkapalloilun ollessa hyvässä vauhdissa maajoukkueita myöten haluamme tällä yhteistyöllä varmistaa turvallisen liikkumisen myös tuleville ikäluokille”, Continentalin markkinoinnista vastaava Marko Pursiainen sanoo.

Top
X