Helmikuun sponsorointinosto: Insinööriliitto Horse Show’n yhteistyökumppaniksi

09/03/2021

Helsinki International Horse Show ja Insinööriliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2021. Sopimus sisältää option yhteistyön jatkamisesta vuosina 2022 ja 2023.

Insinööriliiton edunvalvontajohtaja Petteri Oksa, mistä ajatus tähän jopa vähän yllättävään yhteistyöhön lähti? 

”Tällä yhteistyöllä on tavoitteena hakea näkyvyyttä ja tunnettuutta liitollemme, ja etenkin meidän isompaan hankkeeseen, jossa tavoitteena on saada lisää naisia opiskelemaan ja työskentelemään tekniikan aloille. Horse Show’n kohderyhmä on vahvasti naispainotteinen, joten kampanjamme Tytöt ja Tekniikka sopii sinne mainiosti.  Haluamme nostaa myös yhteiskunnallista keskustelua aiheesta. 

Insinööriliitto on ollut aiemmin sponsoroimassa myös muita tapahtumia, ja heillä on tekeillä sponsorointistrategia tällä hetkellä.

”Hyödynnämme kumppanuuttamme ennakkomarkkinoinnissa pitkin vuotta vahvasti omia kanavia käyttäen, ja paikan päällä tulee olemaan luonnollisesti näkyvyyselementtejä. Lisäksi jäsenemme saavat alennuksia lipuista ja tuomme tapahtumaan vieraaksi myös päättäjiä” Petteri kertoo. 

”Uusi kumppanuus Insinööriliiton kanssa on Horse Showlle todella mieluisa”. Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin kertoo. 

”Horse Shown naisvaltainen kävijäkunta, ja Insinööriliiton tavoitteet houkutella lisää naisia opiskelualalleen, on mielestäni perfect match. Lisäksi on ilahduttavaa, että näinä haasteellisina päivinä, onnistumme löytämään erilaisen ja huippukiinnostavan yhteistyötahon Insinööriliitosta. Olemme todella innoissamme ja katse on jo tiukasti tulevan syksyn suurtapahtumassa”

Top
X