Heinäkuun Sponsorointinosto on Stark ja Ari Huusela -yhteistyö

12/08/2020

Yksinpurjehtija Ari Huusela sai myötätuulta matkaansa, kun rakennusalan yritys Stark lähti pääsponsoriksi yksinpurjehtijan tulevaan koitokseen. Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija maailman vaativimmassa valtamerikilpailussa Vendée Globessa, jonka 43 000 kilometrin mittainen reitti purjehditaan maailman ympäri itäsuunnassa pysähtymättä, yksin ja ilman ulkopuolista apua. Huuselan Imoca-luokan vene starttaa kilpailuun Stark-nimisenä marraskuun alussa.

Olen todella innoissani siitä, että Stark näkee tekemiseni vahvana ja arvokkaana. Saan heidät pääyhteistyökumppanina vahvistamaan tätä urani päätavoitetta, johon olen pitkään valmistautunut ja tähdännyt. Yhteistyöllä on valtavan suuri henkinen merkitys ja toki se on minulle myös taloudellisesti kriittinen loppuvalmistautumisen mahdollistaja”, sanoo Ari Huusela Totalvene.fi-sivuston artikkelissa.

Vendée Globe -kilpailu purjehditaan neljän vuoden välein. Kilpailun lähtösatama sijaitsee Ranskan Les Sables d’Olonnessa, josta matkaan lähdetään 8. marraskuuta. Purjehduskilpailussa kisaa yhteensä 34 venettä, joista yksi on Huuselan. Huusela on purjehtijan urallaan ylittänyt Atlantin neljästi ja yksinpurjehduksen kuninkuusluokkaan mies siirtyi 2017.

Lue muista nostoista sivuiltamme!

 

Tiedätkö sinä projektin, yrityksen tai kampanjan, joka ansaitsisi tulla nostetuksi Kuukauden Sponsorointinostoksi? Laita meille viestiä: heli.thoren@spot.fi

Top
X