Haluatko mukaan Awards -tuomaristoon?

16/08/2021

Seuraava SPOT Awards järjestetään helmikuussa 2022, ja silloin palkitaan menneen vuoden parhaat sponsorointi- ja tapahtumateot. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä mukaan timantinkovaan tuomaristoon!

Tuomaristolla on vastuullinen tehtävä tutustua kaikkiin upeisiin kisatöihin, ja päättää yhdessä eri kategorioiden Short List, voittajat sekä mahdolliset kunniamaininnan saajat. Tuomariston joukosta valitaan yksi, joka toimii tuomariston puheenjohtajana.

“Tuomarin pesti on todella mielenkiintoinen! Siinä pääsee tutustumaan Suomen parhaimpiin sponsorointicaseihin ja tapahtumiin. Tämä on myös oiva tapa lisätä osaamista ja kartuttaa tietotaitoa alalta”, viime tuomariston puheenjohtaja Anu Kauppi summaa.

“Toki tuomarointi vaatii myös aikaa. Hakemuksiin on käytetty valtavasti aikaa, joten myös tuomareiden on käytävä ne läpi huolellisesti. Tuomarointi tarjoaa näköalapaikan Suomen sponsorointi- ja tapahtuma-alaan!” Anu jatkaa.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan tuomaristoon sähköpostitse, viestillä tai puhelimitse: laura.sandstrom@spot.fi tai p. 040 830 6003. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.8.

Huomioithan vielä, että:

*Tuomariston jäsenien tulee olla SPOT:n jäseniä.

*SPOT:n hallitus päättää kokouksessaan lopullisen tuomariston kokoonpanon kaikken halukkaiden joukosta.

 

Top
X