Hallitusvaalit 2021 – tutustu ehdokkaisiin

29/04/2021

SPOT:n vuosikokous pidetään 19.5.2021, jossa valitaan jälleen uusi hallitus yhdistykselle.  Hallituksen jäsenten toimikausi on kolme vuotta, jonka vuoksi tänä vuonna hallitukseen vapautuu neljä paikkaa.

Tutusta ehdokkaisiin ja anna äänesi tästä!

Äänestää voit 15.5. mennessä, ja äänioikeus on kaikilla SPOT:n jäsenillä.

 

 

 

ANU HELIN, Liiketoimintajohtaja, Suomen Olympiakomitea Markkinointi Oy / Olympiakomitea

“Kuluneen vuoden erityisajat ovat johtaneet ko. toimialan vaikeaan tilanteeseen mutta toisaalta meitä on haastettu kehittymään ja ajattelemaan asioita täysin uusin tavoin. Erityisen tärkeää mielestäni olisi kehittää yhdistyksen toimintaa niin että entistäkin paremmin pystytään tukemaan jäseniä ja alan toimijoita muuttuvassa maailmassa. Miten voimme olla parhaalla mahdollisella tavalla etujoukoissa ennakoimassa tulevaa sekä kehittämässä innovatiivisia sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin työkaluja jo ennen kuin muutos on “pakollista”. Sponsoroinnin hyödyntämisen ymmärryksen lisäämisessä olisi mielestäni myös vielä tehtävää. Uskon että tapahtuma- ja sponsorointialalla eri rooleissa työskentely urani aikana on luonut vahvan pohjan kyvylle ymmärtää ja hallita kokonaisuuksia. Verkostoni ja laaja-alainen näkemys kaikista yhdistyksen eri osa-alueista mahdollistaa sen että saatte kaiken innostukseni ja osaamiseni käyttöönne. Toivon pääseväni mukaan etujoukkoihin, jotka johtavat koko toimialan uuteen normaaliin ja menestykseen.”

 

RIKU LIEVONEN, toiminnanjohtaja, Cirko – uuden sirkuksen keskus

Riku Lievonen, kuva: Tero Ahonen

Tapahtumat, sisällöt, kumppanuudet ja kohtaamiset ovat intohimoni. Minulle SPOT on täydellinen kombo, jossa pääsen itse inspiroitumaan, mutta myös jakamaan omaa osaamistani muille. Olen valmis resursoimaan aikaa SPOTin työryhmille ja osaltani edistämään yhdistyksen tavoitteiden toteutumista.”

 

 

 

 

 

RAAKEL KOITTOLA, myyntipäällikkö, HIFK Hockey

“Koen, että sponsoroinnilla on yhteisöilleen niin paljon annettavaa. Suuret tunteet kuuluvat ihmisen elämään ja taide, tiede ja urheilu voivat tuoda sitä vielä enemmän. Haluan edistää osaamista ja yhteistyötä erilaisten toimijoiden kesken, että kaikki alan potentiaali saadaan huippuunsa. Olen päässyt näkemään ja tekemään monipuolisesti sponsorointia, mikä on opettanut yhteistyön voimaan innovaatioiden kehittämisessä. Tähän minulla on intohimoa ja innostusta. Haluan myös saada asioita tapahtumaan ja siinä monipuoliset verkostot (ja ehkä myös pohjalainen tekemisen mentaliteetti) vievät eteenpäin.”

 

 

TIMO MÄKYNEN, kumppanuuspäällikkö, Suomen paralympiakomitea

“Työssäni Paralympiakomiteassa sponsorointi ja yritysyhteistyö on jokapäiväistä tekemistä merkittävän oikeudenhaltijan näkökulmasta. Kansainvälinen ja kaupallinen yhteistyö IOC:n ja IPC:n välillä kehittyy valtavasti, ja väitän että nykyään Suomi toimii avoimessa yhteistyössä edelläkävijänä. Aiemman työkokemukseni myötä sponsorointi ja tapahtumayhteistyö on tuttua ostajan näkökulmasta. Samaa ennakkoluulotonta edelläkävijyyttä odotan myös SPOT:n toiminnalta tulevaisuudessa. Varsinkin covid-pandemian jälkeen meillä kaikilla pitää olla rohkeutta ajatella boksin ulkopuolelta ja uskaltaa tehdä Suomessa asioita uudella tavalla ja vahvalla eri alojen yhteistyöllä.
Urheilu ja urheilutapahtumat ovat olleet pienestä pitäen lähellä sydäntä ja olennainen osa arkea, vaikka pesäpallon sopupeliskandaalissa 90-luvulla usko meinasi mennä. Tavoitteenani on tuoda yhdistyksen toimintaan uusia näkökulmia urheilusta ja erityisesti paraurheilusta, sekä päivittäisestä vuoropuhelusta yrityselämän kanssa.
Tavoitteeni on rohkaista ajattelemaan uudella tavalla, ja SPOT voi olla myös tässä asiassa rohkea ja aktiivinen toimija.”

 

OTTO TAKALA, Urheilutoimenjohtaja, SJ Esports Oy

“Asiaa suurentelematta tarkoituksena on tuoda suurella ja pyyteettömällä urheilijan ja vaikuttajan sydämellä rakentuneet verkostot ja kokemukset SPOTin käyttöön. Tavoitteena on haastaa ja kehittää ajattelua sponsorointi- ja tapahtuma-alan tulevaisuudesta.
Olen saanut toimia läpi elämäni lukuisissa erilaisissa luottamus- ja kehitystehtävissä ja toimin nykyisellä profiilillani yhtenä Suomen johtavana e-urheilualan asiantuntijana. Taustoihini ja elämäntapaani peilaten olisin sopiva henkilö SPOTin hallitustoimijaksi.”

 

 

 

JARI RASK, Business Manager / Events, Sanoma Media Finland

“Sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi ottavat vuosi vuodelta isoja harppauksia eteenpäin, mutta silti tuntuu, että tekeminen on vielä lähtökuopissaan. SPOT tekee erittäin tärkeää työtä ymmärryksen lisäämiseksi molemmin puolin pöytää, mutta silti kumppanuuksien hyödyntämisestä brändien ja oikeudenomistajien välillä nähdään edelleen melko monenkirjavia toteutuksia.

Omassa työssäni Sanoma Medialla autan päivittäin brändejä haasteissa kuten; kuinka löytää sopiva tapahtuma- tai artistikumppani, missä medioissa tavoittaa oikea kohderyhmä tai kuinka tunteistaa brändin ydinviesti. Voisinkin sanoa, että pääsen seuraamaan alan kehitystä melkoiselta näköalapaikalta.

Uskonkin, että osaamiseni lisäksi toisin SPOTin hallitukseen monipuolista ja varmasti hieman erilaista näkökulmaa, ja siksi haluan asettua ehdolle näissä vaaleissa. Haluan ehdottomasti olla tavalla tai toisella mukana edistämässä sponsoroinnin merkitystä sekä sen merkityksellisyyttä tulevaisuudessa.”

ERKKO SIMSIÖ, Kapteeni, 10.fi

Erkko Simsiö Smash Lahti 2020, Isku Areena. 28.2.2020, klo 12.10.44.

10.fi perustettiin, koska olemme todenneet urheilun voiman myös markkinoinnissa. Uskomme, että urheilusponsorointia voi tehdä vielä paremmin: tehokkaammin, digitaalisemmin ja kannattavammin. Samasta syystä minä osallistuisin mielelläni alan kehitykseen myös SPOTin hallituksessa.

Olen toiminut yli 20 vuoden ajan markkinoinnin parissa niin asiakkaana, myyjänä, kehittäjänä, johtajana, yrittäjänä kuin sijoittajana. Olen Mäkelänrinteen urheilulukion kasvatti, joka on nuorena kokeillut myös urheilua ammattina.”

 

 

 

SIRPA HYNNINEN, vastaava tuottaja, Savoy-teatteri/Helsingin kaupunki

“Kulttuurisponsoroinnin kehittäminen laaja-alaisesti. Sopisin edistämään tätä asiaa, koska minulla on sekä kulttuurin että liiketoiminnan osaamista, kokemusta ja tajua.”

 

 

 

 

 

ANNAKAISA KELOKORPI, toimitusjohtaja, Bom oy

“Olen pitkänlinjan tapahtuma-alan ammattilainen, joukkoja kokoava uudistaja, päättäväinen, työtä ja tilanteita pelkäämätön visionääri. Uskon empatiaan sekä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja minua ajaa voimakas halu tehdä hyvää. Olen ikuinen optimisti, iloinen, helposti lähestyttävä ja rakastan ihmisiä kaikessa monimuotoisuudessaan.

Ammatillinen intohimoni on kehittää tapahtuma-alan tunnettuutta ja arvostusta. Haluan nostaa tapahtumien roolia markkinointi- ja sponsorointialustana sekä työkaluna. Tahtoni on panostaa kokemusmuotoilun-, kohtaamisen- ja ennen kaikkea tunteen merkitykseen kaikessa markkinoinnissa. Yli kahdenkymmenen vuoden aikainen työskentely tapahtuma-alalla on antanut minulle laaja-alaisen näkemyksen, kokemuksen ja verkoston sekä loppumattoman halun kehittää alaa yhä ammattimaisemmaksi ja menestyksekkäämmäksi.”

 

 

 

 

SATU JÄRVELÄ, urheilumanageri, Suomen Urheilumanagerit ry

Olen ollut Suomen Urheilumanagerit ry:n hallituksen jäsen sekä vara pj pidemmän aikaa.

Koen olevani sopiva yhdistyksen hallituksen jäseneksi usean vuoden Suomen urheilumanagerit ry, Urheilijamanageroinnin sekä tapahtuma assistentin kokemuksella. Haluni tuoda tapahtumat, yritykset sekä urheilijat/vaikuttajat lähemmäs toisiaan, sekä nivoa yhteen ja mitä halutaan pidemmällä aikajänteellä saada aikaan. Sydämellä ja intohimolla urheilussa ja tapahtumissa mukana!”

 

 

 

REBEKKA RANTANEN, Head of Sales, partner, Tapahtumallinen

Tapaan omassa työssäni paljon yritysasiakkaita ja koen, että voin luontevasti toimia sponsorointi- ja tapahtuma-alan sanansaattajana. Minulla on laajat verkostot tapahtuma-alalla ja uskon, että yhdistys voi niistä hyötyä. Olen innostunut ja rohkea tiimipelaaja sekä tekijä. En pelkää haasteita, ryhdyn aina vauhdilla toteuttamaan ja nautin yhdessä tekemisestä. Uskon, että yhdessä SPOTin hallituksen muiden jäsenten kanssa pystymme kehittämään kokonaisvaltaisesti alan tunnettuutta sekä uskottavuutta ja yleisesti edistämään yhdistyksen toimintaa ja jäsenhyötyä. Oma monipuolinen taustani yritystapahtumien maailmasta tuo SPOTin hallitukseen uudenlaista näkökulmaa ja lisäksi vielä melko tuore näkemykseni työelämästä voi parhaimmillaan toimia herättäjänä sekä synnyttää ennakkoluulottomia ja uudenlaisia ajatuksia.”

 

 

Muista äänestää suosikkejasi hallitukseen!

Top
X