F-liiga ja seurat esittelevät erilaisia yhteistyökumppanuuksia videosarjan avulla

14/05/2021

F-liiga on tuottanut liigaseuroille videosarjan, jossa esitellään erilaisia seurojen ja yritysten välisiä yhteistyökumppanuuksia. Videot viestivät siitä, miten laaja-alaisia ja erilaisia sponsorointikumppanuuksia on olemassa. Tarkoituksena on näyttää case-esimerkein, kuinka monin tavoin yritys tai brändi voi hyötyä seura- tai liigatason sponsorointikumppanuuksista. Videosarja kuvaa samalla F-liigan toimintatapaa luoda kaupallista kasvua yhdessä seurojen kanssa.

“Seurojen on myös tästä keväästä eteenpäin mahdollista myydä myös liigatason kumppanuuksia komissiosopimusmallilla. Toteutamme ja kaupallistamme F-liigaseurojen kanssa yhdessä uutta sosiaalisen vastuullisuuden ohjelmaamme nimeltä Liikuttavin. Tuo ohjelmaa seurojen on mahdollista kaupallistaa sekä seura- että liigatasolla. Liigalle onkin tärkeää, että seurojen kumppanuudet kasvavat ja voivat hyvin. F-liigan kaupallista arvoa mitataan laskemalla yhteen seurojen ja liigan luvut, eikä pelkästään katsomalla liigatason alariviä” kertoo F-liigan markkinointipäällikkö Toni Nikunen.

“Videosarjan avulla saamme luotua monikanavaista markkinointia, ja samalla esiin koko salibandykentän matriisia”, kertoo EräViikinkien markkinointijohtaja Olli Lähdesmäki. “Kumppanuuksia voi karkeasti jakaa pariin eri ryhmään, niihin jotka tekee suoraan salibandyyn liittyviä asioita, ja niihin kumppaneihin joilla on sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä. Näistä videosarjoista ja niiden case-esimerkeistä hyötyy etenkin sellaiset kumppanit, joilla on halu kasvaa sisään salibandyn maailmaan ja kannattajien tietoisuuteen.”

 

Videoihin pääset tutustumaan F-Liigan kanavista.

Top
X