Elokuun Sponsorointinosto on K-Citymarket Turtolan ja aituri Reetta Hurskeen yhteistyö

09/09/2020

Elokuun Sponsorointinostoksi nousi K-Citymarket Turtolan ja Tampereen Pyrinnön aiturin Reetta Hurskeen yhteistyö. Yhteistyöllä pyritään tukemaan taloudellisesti aiturin matkaa kohti seuraavia olympialaisia. Osapuolet tekevätkin siis tärkeää ja merkityksellistä matkaa yhdessä.

K-Citymarketin kauppias  Marko Vainikainen on tukenut urheilua aiemminkin, mutta Hurske on ensimmäinen yksinurheilija, jota päädyttiin sponsoroimaan.

“Suuntaamme poikkeuksellisenakin aikana katsetta tulevaisuuteen ja mahdollisimman sujuvaan arkeen myös poikkeustilassa. Urheilun tukeminen ja mahdollistaminen on erinomainen tapa osallistua ja antaa hyvää takaisin ympäröivälle yhteisölle. Reetta on lahjakas, motivoitunut nuori urheilija, jonka matkaa ja kehitystä on suuri ilo tukea. Reetta on myös poikkeuksellisen paikallinen urheilija ja kanta-asiakkaamme, joka näkyy ja vaikuttaa aktiivisesti juuri meidän alueellamme. Turtola ja koko Tampere kannustavat Reettaa, ja haluamme mahdollistaa osaltamme sen, että hän pystyy keskittymään huippu-urheiluun sen vaatimalla tavalla.”, Vainikainen kertoo Hervannan Sanomissa.

Merkityksellisen yhteistyöstä tekee paitsi urheilijan harjoittelun tukeminen, myös yhteinen arki. Hurskeelle Turtolan ruokakauppa kuuluu kiinteänä osana ruokahuoltoon, se on nimittäin aiturin oma lähikauppa.

“K-Citymarket Turtola on minulle yhteistyökumppani, joka on aidosti arjessani mukana. Koronan myötä päätavoitteeni siirtyivät eteenpäin, mutta sponsorituella pystyn harjoittelemaan poikkeustilassakin mahdollisimman kattavasti ja tulevaisuudessa myös leireilemään jälleen ulkomailla.”, Hurske kertoo.

Lue Hervannan Sanomien juttu täällä.

Lue muista nostoista sivuiltamme!

 

Tiedätkö sinä projektin, yrityksen tai kampanjan, joka ansaitsisi tulla nostetuksi Kuukauden Sponsorointinostoksi? Laita meille viestiä: heli.thoren@spot.fi

Top
X