Elokuun sponsorointinosto: CapitalBox Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppaniksi

01/09/2021

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Pohjois-Euroopan johtava pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut Fintech-yhtiö CapitalBox ovat solmineet nelivuotisen yhteistyösopimuksen, jolla CapitalBoxista tulee SUL:n uusi pääyhteistyökumppani.

– Tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyömallista. SUL on yhdessä CapitalBoxin kanssa rakentanut kokonaisvaltaisen monikansallisen sponsorointikonseptin, jossa yleisurheilu on valittu yhtiön strategiseksi urheilulajiksi, kertoo SUL:n markkinointiyhtiön Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä.

– Ensimmäisessä vaiheessa CapitalBoxin yhteistyö käynnistyy SUL:n kanssa Suomessa. Samaan aikaan Suomen ja Ruotsin kärkiurheilijoista koostuvaa Team CapitalBoxia hyödynnetään kansainvälisesti myös muihin maihin suuntautuvassa markkinoinnissa.

Olympiavoittajat osana uutta sponsorointikonseptia

Team CapitalBoxiin kuuluvat ruotsalaiset kiekonheiton olympiavoittaja Daniel Ståhl, seiväshypyn olympiavoittaja ja maailmaennätyksen haltija Armand Duplantis sekä suomalaiset kolmiloikan kärkinimet Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen. Jatkossa tiimiä tullaan laajentamaan sponsorointistrategian jalkautuksessa muihin maihin.

– Suomessa CapitalBox tulee olemaan mukana laajasti yleisurheilutoiminnassa, kotimaan televisioiduissa kilpailutapahtumissa mukaan lukien yleisurheilun Ruotsi-ottelussa, joka palaa ensi vuonna takaisin Helsingin Olympiastadionille. Yhteistyöllä CapitalBox haluaa myös innostaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Team CapitalBoxin urheilijat toimivat tässä erinomaisina esikuvina, Töykkä sanoo.

– Suomen Urheiluliiton puolesta olemme hyvin tyytyväisiä, että CapitalBox on ensinnäkin ottanut sponsoroinnin yrityksen strategiseksi markkinointiviestinnän välineeksi ja lisäksi valinnut kohteeksi nimenomaan yleisurheilun. Positiivista on myös yrityksen halukkuus sitoutua pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Odotamme aktiivista, monipuolista ja tuloksekasta yhteistyötä CapitalBoxin kanssa,  Töykkä jatkaa.

CapitalBox toimii Suomen ja Ruotsin lisäksi tällä hetkellä Tanskassa, Hollannissa, Liettuassa sekä Iso-Britanniassa ja laajentaa toimintaansa uusiin maihin seuraavan vuoden kuluessa. Yritys tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä kehittää aktiivisesti kokonaisvaltaista finanssiekosysteemiä pienille- ja keskisuurille yrityksille.

Top
X