Koulutus: Enemmän irti vaikuttajamarkkinoinnista ja sponsoroinnista

07/06/2021

26.8.2021

12.00 – 16.00

Kulttuurikeskus Korjaamo, Töölönkatu 51 B

Ilmoittaudu mukaan
Vaikuttajamarkkinointi ja sponsorointi ovat kaksi markkinoinnin osa-aluetta, jotka digitalisoitumisen myötä ovat nousseet aivan tärkeimpien “työkalujen” joukkoon. Siinä, missä ihmisten on kovin vaikea fanittaa ja sitoutua kaupallisiin brändeihin, esimerkiksi vaikuttajat, urheiluseurat, urheilijat, artistit, näyttelijät, taide- ja kulttuurikohteet ovat suoria fanittamisen kohteita. Miten näitä pystytään hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla nykypäivän keinoin? Mistä pitäisi lähteä liikenteeseen, ja miten investointeja tulisi mitata lyhyellä ja pitkällä aikavälillä?
Alalla yli vuosikymmenen työskennellyt Gofamer Oy:n toimitusjohtaja Jere Virtanen avaa tässä koulutuksessa vaikuttajamarkkinoinnin ja sponsoroinnin saloja pöydän molemmilta puolilta. Tässä puolen päivän tiiviissä paketissa käydään läpi niin ostajan kuin myyjän puolet, jotta saadaan kokonaisvaltainen ymmärrys siitä, miten vaikuttajamarkkinointia ja sponsorointia tulisi tuotteistaa, sekä mitä ostajan tulisi vaatia investoinniltaan.
Jere on tehnyt yhteistyötä satojen vaikuttajien, seurojen ja yritysten kanssa ympäri maailmaa. Hänen yhtiönsä Gofamer keskittyy tekemään kansainvälisestä vaikuttajamarkkinonnista ja sponsoroinnista läpinäkyvää oman mittausalustan, konsultoinnin ja koulutuksien avulla.

 

Koulutuksen hinta jäsenille 99e + alv,  ei-jäsenille 149e + alv

Koulutuksen voi peruuttaa maksutta 23.8.2021 mennessä.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X