SEMINAARI- Vaikuttajamarkkinoinnin ja kaupallisen yhteistyön parhaat juridiset ja eettiset käytännöt

08/05/2020

27.8.2020

13:00 – 16:30

Ravintola Sipuli (Kanavaranta 7, 00160 Helsinki)

Ilmoittaudu tästä

Järjestämme yhdessä Marketing Finlandin kanssa seminaarin, jonka teemana on vaikuttajamarkkinoinnin ja kaupallisen yhteistyön parhaat juridiset ja eettiset käytännöt. Aihe on hyvin mielenkiintoinen ja iltapäivän aikana yhdistämme alan juridisten kysymysten tarkastelun markkinoijien ja sponsorointikohteiden näkökulmaan.

Katso ilmoittautumislomakkeesta, ketkä ovat jo ilmoittautuneet tilaisuuteen. Arviomme mukaan, tilaisuuteen on tulossa noin 60 osallistujaa.

AIKA: Torstai 27.8.2020 klo:13.00-16.30

PAIKKA: Ravintola Sipuli (Bankettisali), Kanavaranta 7, 00160 Helsinki

OHJELMA:

PUHEENVUOROT:

Kilpailu- ja kuluttajavirasto – Kristiina Vainio, erityisasiantuntija

Eversheds Asianajotoimisto – Kimmo Suominen, Specialist Counsel

Berner Oy – Elina Seppänen, Senior Brand Manager

PANEELI

Moderaattorina toimii Suvi-Tuulia Raami, Fazerin lakimies. Raamilla on useiden vuosien kokemus yritysjuridiikasta, ja erityisesti markkinointijuriidiikasta, sosiaalisen median juridiikasta, tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista sekä tietosuojasta.

Seminaarin panelistit esittäytyvät ohessa, he käsittelevät tärkeää aihetta kukin omasta, ainutlaatuisesta näkökulmastaan.

Sanna Laine, markkinointipäällikkö, Loiste Energia

“Olen tehnyt useampia vuosia sponsorointia ja kumppanuustyötä, niin urheilun kuin kulttuurinkin parissa. Vaikuttajamarkkinointia olen päässyt tekemään muun muassa Michael Monroen, Antti Tuiskun, Sami Jauhojärven, Aki Riihilahden ja Nooralotta Nezirin kanssa. Parina viimeisenä vuotena olemme yhdistäneet yllätyksellisiä vaikuttajia ajankohtaisiin teemoihin, kuten ilmastonmuutokseen, erittäin hyvillä tuloksilla. Näkökulmani vaikuttajamarkkinointiin: aitoudella, rohkeudella ja molemmin puolisella sitoutumisella saa hyviä tuloksia myös viivan alle.”

Stina Varsikko, Inez Media Oy

“Toimin aiemmin Splay One Suomen maajohtajana ja aloitin elokuun alussa sosiaalista mediaa ja televisiota yhdistävän nuoria aikuisia tavoittavan INEZ Median toimitusjohtajana. Vastuullani on liiketoiminnan kasvattaminen siten, että vaikuttajat, sisällöt sekä kaupallisuus kohtaavat nuorisokohderyhmää kiinnostavalla tavalla. Tunnen hyvin sisältöyhteistyön säännöt sekä sisällöntuottajan että mainostajan näkökulmasta.”

Laura Lepistö, Suomen Urheilumanagerit ry

“Olen taitoluistelun Euroopan Mestari ja MM-pronssimitalisti. Luistelu-urani jälkeen olen tehnyt uraa yrittäjänä monipuolisesti urheilumanageroinnin sekä sponsoroinnin parissa muiden muassa yhtenä Snou Creative sisältömarkkinointitoimiston perustajana. Nykyään toimin brand managerina amerikkalaiselle luistinvalmistajalle, jonka rinnalla teen satunnaisia vaikuttajayhteistöitä, puhekeikkoja ynnä muita urheilun konsultointi- ja mentorointitehtäviä.”

Pete Parkkonen, laulaja ja lauluntekijä

“Juureni ovat Pihtiputaan Elämäjärveltä, jossa asuu noin 500 ihmistä. Olen ollut julkisuudessa vuodesta 2008 asti, jonka jälkeen olen vahvistanut henkilöbrändiäni muun muassa tyyli- ja trendivaikuttajana.”

Vanessa Weckström – Indieplace

“Työskentelen sisältöpäällikkönä vaikuttajamarkkinointitoimisto Indieplacella. Olen työskennellyt alan pioneeriyrityksessä kohta kolmen vuoden ajan. Indieplace on täyden palvelun vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka juhli viime vuonna 10-vuotiasta taivaltaan. Sisältöpäällikkönä toimin tiiviisti yhteistyössä vaikuttajien ja asiakkaiden kanssa, jotta voimme yhdessä saavuttaa aidosti vaikuttavia tuloksia.”

Kimmo Suominen – Eversheds Asianajotoimisto

“Olen immateriaalioikeuteen, yritysjärjestelyihin, urheilu- ja markkinointijuridiikkaan sekä riitojen ratkaisuun erikoistunut asianajaja Eversheds Sutherlandilta, urheilun monitoimija ja hallitusharrastelija. Kosketukset vaikuttajamarkkinointiin ovat omalta osaltani lähinnä juridiikan ja sopimusten kautta.”

 

HINTA: Jäsenille ilmainen, ei – jäsenille 80€+alv. Ilmoittautumislinkistä löydät, ketkä ovat jo ilmoittautuneet seminaariin.

PERUUTUSEHDOT: Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.8.2020.

HUOM! Tapahtumapaikka ravintola Sipuli haluaa varmistaa että tapahtumaamme on turvallista osallistua, ja näin ollen he varmistavat että

  • Istumapaikat asetetaan niin, että turvavälit toiseen henkilöön on suositusten mukainen
  • Tarjoilut buffetista, jossa käsidesiä on jatkuvasti tarjolla
  • Käsidesipisteitä on tilassa runsaasti
  • Henkilökunnalla käytössä käsineet sekä kasvomaskit

Tämän lisäksi SPOT sekä Marketing Finland tarjoavat kasvomaskeja paikan päällä osallistujille, mikäli osallistujat haluavat sellaista käyttää seminaarin ajan.

Huolehdithan myös osallistujina, että

  • Tulet paikalle vain täysin terveenä
  • Pidä 1–2 metrin turvaväli
  • Pese kädet ja käytä käsidesiä
  • Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.

 

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X