SPOT:n oma mentorointiohjelma starttaa!

10/12/2020

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.1.2021

Ilmoittaudu tästä

Yhdistyksemme yksi kantava teema on tukea ja kehittää ihmisiä sponsorointi ja tapahtuma-alalla. Koska meillä on timantin kovia osaajia jo monta, tiedon jakaminen uudemmille tulokkaille on avuksi koko alalle. Siitäpä syystä SPOT lanseeraa uuden mentorointiohjelman!

Mentorointiohjelman ideana on se, että mentoroitava saa omalle uralleen sparrausta, oppia, näkemystä, kokemusta sekä uusia ideoita. Mentorointi voi antaa paljon myös itse mentorille, sillä siitä saa tuoreita näkökulmia ja uuden oppimista puolin ja toisin. Parhaimmillaan mentorointiohjelma näkyy itsetuntemuksen kasvuna ja siinä, että omasta alasta ja sen työkentästä muodostuu selkeämpi kuva. 

Hae nyt mukaan ohjelmaan! Tarvitsemme sekä kokeneita mentoreita jakamaan tietoaan, että alan uusimpia tulokkaita. Vinkkaa siis myös työpaikkasi uudemmille tulokkkaille tästä mahdollisuudesta. Uskomme mentoroinnin hyötyihin vahvasti, ja sen takia myös hallituksemme jäseniä tulee mentoreiksi. Tutustu hallitukseen täältä.

Mentorointi on tarkoitus aloittaa helmikuussa 2021. Kun saamme henkilöt yhdistettyä, voitte sopia yhdessä, kuinka usein haluatte tavata, onko tapaamiset virtuaalisesti vai ihan kasvotusten. Jokainen saa siis tehdä kuten parhaaksi näkee. Mentorointikausi kestää kevään, ja huhti-toukokuussa järjestämme yhteisen tapaamisen kaikkien kanssa, jossa päästää jakamaan parhaita oppeja ja kokemuksia. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin tammikuun lopussa, ja saatte silloin parinne sekä jatko-ohjeet. 

Mentorointiohjelma on tarkoitettu vain SPOT:n jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys on toimijakohtainen, joten kaikki jäsenyrityksen työntekijät voivat osallistua tapahtumiin ja myös mentorointiohjelmaan. Mentorointi on maksuton. 

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X