SPOT:n mentorointiohjelma tulee taas

05/08/2021

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.9.2021

Ilmoittaudu tästä

Yhdistyksemme yksi kantava teema on tukea ja kehittää ihmisiä sponsorointi ja tapahtuma-alalla. Koska meillä on timantin kovia osaajia jo monta, tiedon jakaminen uudemmille tulokkaille on avuksi koko alalle. 

Mentorointiohjelman ideana on se, että mentoroitava saa omalle uralleen sparrausta, oppia, näkemystä, kokemusta sekä uusia ideoita. Mentorointi voi antaa paljon myös itse mentorille, sillä siitä saa tuoreita näkökulmia ja uuden oppimista puolin ja toisin. Parhaimmillaan mentorointiohjelma näkyy itsetuntemuksen kasvuna ja siinä, että omasta alasta ja sen työkentästä muodostuu selkeämpi kuva.

Hae nyt mukaan ohjelmaan! Tarvitsemme sekä kokeneita mentoreita jakamaan tietoaan, että alan uusimpia tulokkaita mentoroitaviksi. Uskomme mentoroinnin hyötyihin vahvasti, ja sen takia myös hallituksemme jäseniä on lupautunut jälleen tulemaan mentoreiksi.

Mentorointi on tarkoitus aloittaa syyskuussa 2021. Kun saamme henkilöt yhdistettyä, voitte sopia yhdessä, kuinka usein haluatte tavata, onko tapaamiset virtuaalisesti vai ihan kasvotusten. Jokainen saa siis tehdä kuten parhaaksi näkee. Mentorointikausi kestää noin kuusi kuukautta, ja alkuvuodesta 2022 järjestämme yhteisen tapaamisen kaikkien kanssa, jossa päästää jakamaan parhaita oppeja ja kokemuksia. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin syyskuun alussa,  ja saatte silloin parinne sekä jatko-ohjeet.

Mentoroitavaksi voi ilmoittautua kuka vain, ja se sopii myös alaa opiskeleville. 

Mentoreiksi otamme vain SPOT:n jäseniä.  Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys on toimijakohtainen, joten kaikki jäsenyrityksen työntekijät voivat halutessaan ilmoittautua mentoriksi.

Mentorointiohjelma on maksuton.

 

Lue lisää edellisestä ryhmästä täältä

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X