KOULUTUS – Kumppanuustapahtuman toimiva tuotanto osana muuta tapahtumaa

08/05/2020

10.9.2020

8:30 – 16:00

Sofia Future Farm

Aleksanterinkatu 28

Ilmoittaudu tästä

Tuotanto: kumppanuustapahtuman tuotanto osana muuta tapahtumaa

Miten suunnitella kiinnostava tapahtuma tapahtuman sisälle? Mitä kaikkea tulee huomioida, kun mukana on monta toimijaa ja asiakasta? Miten välttää karikot?

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu tapahtumien suunnittelijoille, tuottajille ja toteutuksen ostajille sekä kumppanuuksista ja kumppanituotannoista vastaaville henkilöille.

Sisältö: Moduulissa tutustumme tapahtuman sisälle tuotettavan tapahtuman tuotantoon ja siinä huomioitaviin lainalaisuuksiin ja vastuisiin. Tuotettaessa tapahtumaa tapahtuman sisälle ennakoivan koordinaation ja saumattoman yhteistyön merkitys kasvaa.

Myös tässä moduulissa käymme läpi case-esimerkkejä toteutuksista.

Koulutuksen hinta: SPOT – jäsenille 199€+alv., ei SPOT- jäsenille 450€+alv./koulutuspäivä.  Hinta sisältää aamiaisen, lounaan sekä iltapäiväkahvit.

Koulutuksen minimimäärä on 5 ja maksimimäärä 20 osallistujaa. Viimeinen ilmoittaututumispäivä: 3.9.2020. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen koulutusta, muutoin ainoastaan paikan siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista. No show:sta veloitamme täyden hinnan.

—————————————–

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Kati Kuusisto New Work Agency Oy:sta. Katilla on pitkä historia tapahtumaliiketoiminnan parissa työskentelystä. Hänellä on kokemusta sekä tapahtumatoimistoista että itsenäisistä tapahtumista.

Kati on toiminut muiden muassa  Slush- ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana sekä tapahtumaliiketoimintojen kehittäjänä muiden muassa Dare to Learn-, Ping Festival- ja Stream Festival -tapahtumissa.
Kati osallistuu myös aktiivisesti alan kehittämiseen ja ravistelee usein jo perinteiksi muodostuneita ajattelumalleja. Hän haastaakin mielellään kuulijansa  kyseenalaistamaan olemassa olevaa ja avaa totutuille toimintamalleille vaihtoehtoisia ratkaisuja.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X