KOULUTUS – Hyödynnä tapahtumakumppanuus tehokkaasti

08/05/2020

19.8.2020

8:30 – 16:00

Sofia Future Farm

Aleksanterinkatu 28

Ilmoittaudu tästä

Tapahtumakumppanuuden hyödyntäminen ja parhaat toteutukset

Mitä mahdollisuuksia tapahtumakumppanuudet tarjoavat markkinoijalle ja miten saada yhteistyöstä optimaalinen hyöty?

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu markkinoinnin ostajille, suunnittelijoille ja toteuttajille
sekä tapahtumien (oikeudenomistajien) kumppanuuksista vastaaville
ammattilaisille.

Sisältö: Koulutuskokonaisuudessa käymme läpi tapahtumien tarjoamia markkinoinnin hyödyntämismahdollisuuksia totuttua laaja-alaisemmin. Tarkastelemme mahdollisuuksia hyödyntämiseen myös itse varsinaisen tapahtuman ulkopuolella, kuten ajanjaksoilla ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Sen lisäksi, että tapahtuma itse on media, sen sisällä voi olla useampia medioita. Tällaisia ovat esim. tapahtumien omat julkaisut ja yhteisökanavat. Tarkasti valittujen case-esimerkkien kautta tutustumme tapahtuman omissa medioissa tehtyihin toteutuksiin.

Koulutuksen hinta: SPOT – jäsenille 199€+alv., ei SPOT- jäsenille 450€+alv./koulutuspäivä.  Hinta sisältää aamiaisen, lounaan sekä iltapäiväkahvit.

Koulutuksen minimimäärä on 5 ja maksimimäärä 20 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.8.2020. 5 vrk ennen tapahtumaa peruminen onnistuu maksutta, jonka jälkeen ainoastaan paikan siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista. No show:sta veloitamme täyden osallistumishinnan.

—————————————–

SPOT järjestää vuonna 2020 kolmen moduulin koulutuskokonaisuuden ja tämä on kokonaisuuksista toinen. Koulutukset käsittelevät tapahtumien käyttöä yhtenä mediavalintana osana yrityksen muuta markkinointiviestintää. Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on avartaa tapahtuma- ja markkinointikentän ymmärrystä tapahtumista mediana ja vahvistaa osaamista tämän median käytöstä.

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Kati Kuusisto New Work Agency Oy:sta. Katilla on pitkä historia tapahtumaliiketoiminnan parissa työskentelystä. Hänellä on kokemusta sekä tapahtumatoimistoista että itsenäisistä tapahtumista.

Kati on toiminut muiden muassa  Slush- ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana sekä tapahtumaliiketoimintojen kehittäjänä muiden muassa Dare to Learn-, Ping Festival- ja Stream Festival -tapahtumissa.
Kati osallistuu myös aktiivisesti alan kehittämiseen ja ravistelee usein jo perinteiksi muodostuneita ajattelumalleja. Hän haastaakin mielellään kuulijansa  kyseenalaistamaan olemassa olevaa ja avaa totutuille toimintamalleille vaihtoehtoisia ratkaisuja.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X