Koulutus: Juontamis- / esiintymisvalmennus

13/01/2021

25.5.2021

9.00 -12.00 tai 13.00-16.00

Kultturikeskus Korjaamo

ilmoittaudu tästä aamupäivän koulutukseenIlmoittaudu tästä iltapäivän koulutukseen

Pääsetkö työssäsi joskus juontamaan tapahtumia tai esimerkiksi haastattelemaan ihmisiä? Joudutko esiintymään ihmisten edessä ja kaipaisit varmuutta? Miten saat vuoropuhelun yleisön kanssa toimimaan parhaiten?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Roope Salmisen koulutukseen, jossa pureudutaan juontamisen ja esiintymisen saloihin. 

Roope jakaa omat parhaat vinkkinsä, ja lisäksi jokainen ryhmässä pääsee tositoimiin ja saa suoraan rakentavaa palautetta omasta esiintymisestään. 

Koulutus järjestetään tiistaina 25.5. Kultturitehdas Korjaamolla. Koulutus kestää noin 3 tuntia, ja maksimikoko on 12 henkilöä. Voit valita joko aamupäivän kello 9-12 tai iltapäivän kello 13-16 koulutuksen. Koulutuksen ovat sisällöltään identtisiä. 

Roope Salminen on tunnettu näyttelijä, juontaja ja muusikko, jolla on vuosien kokemus juontamisesta erilaisissa tilaisuuksissa. 

”Paras ja konkreettisin koulutus, jossa olen ikinä ollut. Roopelta sai käytännön vinkkejä rakentavasti ja oma juontamiseni parani jo kurssin aikana. Tervetullutta vaihtelua Powerpoint -koulutusten rinnalle” Sport Houst, Turku 2020. 

 

Koulutuksen hinta jäsenille 149e + alv

Muille 299e + alv

Sisältää kahvit ja virvokkeet kouluksen aikana

 

Peruutusehdot:

Koulutus on mahdollista perua maksutta 15.5. mennessä.

Kurssin minimikoko on 5 henkilöä.

 

Liity jäseneksi

 

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X