Ilmainen verkkokurssi jäsenillemme: Osallistu messuille menestyksekkäästi

12/05/2020

1.-31.5.2020

Verkkokurssi, ilmoittaudu alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu tästä

Messujärjestäjät tarjoavat maksutonta koulutusta jäsenillemme

SUOMEN ENSIMMÄINEN VERKKOKURSSI MESSUOSALLISTUMISESTA

Messuosallistumisen taitoja voi nyt opiskella verkossa ja vieläpä ilmaiseksi. Ammattimaisia suomalaisia messujärjestäjiä edustava Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on tehnyt verkkokurssin, joka opastaa messuille osallistuvaa yritystä selkein askelin siihen, miten saa suurimman hyödyn irti osallistumisestaan.

Verkkokurssin arvo on 89 euroa, mutta erinomaisen messuvuoden 2020 kunniaksi Messu- ja tapahtumajärjestäjät on päättänyt tarjota jäsenillemme ilmaisen osallistumisen vuodelle 2020.

Neljään osioon jakautuva kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin. Kurssin on lajissaan Suomen ensimmäinen.

Kurssin osat:

Messumedian erityispiirteet ja niiden hyödyntäminen
Toiminta ennen messuja (mm. tavoitteiden asettaminen, budjetointi, osastosuunnittelu, ennakkomarkkinointi)
Toiminta messujen aikana (mm. osastotyöskentely, miten pysäyttää kävijä osastolle, tapahtuman aikainen markkinointi ja viestintä)
Messujen jälkeen tehtävät toimenpiteet (miten saada suurin hyöty irti messuosallistumisesta ja miten arvioida onnistuminen)
Kurssin voi suorittaa omassa tahdissa ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Verkkokoulutus on näytteilleasettajan käytössä 90 vuorokauden ajan kurssille rekisteröitymisestä. Verkkokurssiin sisältyy kolme testiosiota, jotka läpäistyään osallistuja saa todistuksen messuosallistumisen taidoistaan.

Messut ovat aidosti sosiaalinen live-media, jossa koko ala kokoontuu muutamaksi intensiiviseksi päiväksi saman katon alle tapaamaan toisiaan ja tutustumaan alan uutuuksiin. Messuille osallistuminen on erittäin tehokas tapa markkinoida erilaisia tuotteita ja palveluita, mutta tuloksekas osallistuminen edellyttää valmistautumista. Kurssi soveltuu myös oppilaitoksille osaksi markkinoinnin opetusmateriaalia. Kurssin on toteutettu Suomen Messusäätiön tuella.

Lisätietoja: Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n toiminnanjohtaja

Reija Könönen, puh. 050 560 4614

reija.kononen@messutsuomessa.fi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on suomalaisten messujärjestäjien yhdistys, joka kehittää messuja markkinointimediana ja edistää alan toimijoiden yhteistyötä. Jäseniä ovat Suomen Messut Osuuskunta, Tampereen Messut Oy, Turun Messukeskus Oy, Lahden Messut, Jyväskylän Messut Oy, Pohjois-Suomen Messut ry., Pohjanmaan Expo Oy, Riihimäen Messut Oy, Suomen Asuntomessut Osuuskunta, KPK Events Oy ja Mediapro Messut.

Liity jäseneksi

  • 1
  • 2

Tilaa uutiskirjeemme

Top
X