Helmikuun Sponsorointinosto on Bolt Arena -yhteistyö

18/03/2020

Henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys Bolt.Works on solminut yhteistyösopimuksen HJK:n omistaman Helsingin Stadion Managementin kanssa. Sen myötä Töölön jalkapallostadion muuttuu Bolt Arenaksi, ja HJK:n edustusjoukkueiden pelaajat saavat ainutlaatuisen työllisyystakuun. Upea yhteistyö on meillä huomioitu Helmikuun Sponsorointitekona.
 
Töölön jalkapallostadionin nimi muuttui tammikuun lopussa Bolt Arenaksi. Osana mittavaa yhteistyötä Bolt.Works sitoutuu myös löytämään halukkaille, HJK:n edustusjoukkueiden entisille pelaajille uuden työn. 
 
– Jalkapallostadionin pääsponsoriksi ryhtyminen on ollut meille iso satsaus, mutta haluamme näkyä meille tärkeiden asioiden yhteydessä. Yhteistyö Helsingin Stadion Management Oy:n ja HJK:n kanssa tuo meille huomattavaa lisänäkyvyyttä. Muun muassa massiivisen markkinoinnin ja laadukkaan tekemisen tuella uskomme nousevamme alamme suurimmaksi toimijaksi, Bolt.Worksin perustajajäsen Timo Hakkarainen kertoo.
 
Bolt.Works näkyy Bolt Arenalla laajasti. Arenalla on satoja metrejä Boltin mainosalueita ja yli kaksisataa opastinta. Lisäksi edustusjoukkueen uusien pelaajan pelipaidoissa on Boltin logo. 
 
Työllisyystakuu kilpauransa lopettaneille pelaajille
 
Osana sopimusta Bolt.Works tarjoaa työllisyystakuun uransa lopettaneille HJK:n edustusjoukkueiden nais- ja miespelaajille. 
 
– Kilpaurheilijoiden sijoittuminen työmarkkinoille peliuran jälkeen on kansainvälinen haaste. Olen erittäin iloinen, että Klubi voi mahdollisesti ensimmäisenä jalkapalloseurana maailmassa tarjota työllisyystakuun uuden uran haluaville entisille ammattipelaajille. He ovat antaneet HJK:lle kaikkensa. Meidän vastuu ja ilo on nyt auttaa heidät uuteen alkuun, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo.
 

Top
X