Awards haku nyt avoinna!

16/11/2021

Sponsorointi & Tapahtumat ry valitsee Vuoden sponsorointiteon ja Vuoden tapahtuman 2022. Tunnustukset jaetaan Sponsorointi & Tapahtumat Awards – tapahtumassa maaliskuussa.

Projektit arvioiva puolueeton raati valitsee kunkin kategorian voittajan. Kulunut vuosi on ollut alallamme haastava, siksi arvovaltainen raatimme etsiikin projekteista innovatiivisuutta ja rohkeita, uudenlaisia toteutuksia. Raati voi myös myöntää kunniamainintoja.

Tutustu tuomaristoon täältä!

Kisatöiden jättäminen

Painotamme valinnassa sponsorointiteon tai tapahtuman kokonaisvaltaista suunnittelua ja vaikuttavuutta. Kerro meille, mitkä seikat ohjasivat suunnitteluanne, millaisia tuloksia teolla tai tapahtumalla saitte aikaan, ja miten sitä seurasitte.

Ilmoittautuminen tehdään tänä vuonna sähköisesti. Kannattaa varata hieman aikaa, sillä hakemus pitää tehdä kerralla loppuun asti. Viimeisellä sivulla voit liittää hakemukseen kuvia, videoita tai muuta esitysmateriaalia, tai vaihtoehtoisesti linkin jonka takaa materiaalia löytyy.

Kilpailutöiden jättäminen on maksutonta.

Tuomaristo arvosteleee kisatyöt tammikuun lopussa, ja short list julkaistaan helmikuun alkupäivinä.

Jos tulee mitä vain kysyttävää, ota yhteyttä Lauraan (p. 040 830 6003, laura.sandstrom@spot.fi)

JÄTÄ KISATYÖ TÄMÄN LINKIN KAUTTA

Ilmianna hyvä sponsorointi tai tapahtuma

Voit myös vinkata työtä, jonka ehdottomasti pitäisi olla kisassa mukana! Kaikkien ehdottaneiden kesken arvomme palkinnon, joka on 2 hengen hotelliyö ruokineen uudessa hotelli Scandic Grand Centralissa. Kannattaa siis ehdottomasti ilmiantaa hyviä töitä!

Osallistu täältä!

Top
X