Maaliskuun Sponsorointinosto on 10.fi-sivusto

15/04/2020

Maaliskuun Sponsorointinostoksi olemme valinneet 10.fi-sivuston. 10.fi onnistuu nostamaan, tukemaan ja näyttämään onnistumisia urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin saralta.

10.fi sai alkunsa ajatuksesta, että tarvittaisiin paikka, jossa julkaista sekä jakaa kiinnostavia sisältöjä ja saavuttaa näin urheilumarkkinoinnista sekä sponsoroinnista kiinnostuneet – niin ostajat, tarjoajat, urheilijat kuin mahdolliset työntekijät. Omilla sivuillaan 10.fi kertoo, että sen missiona on etsiä uusia ratkaisuja, tulevia mahdollisuuksia, moderneja tapoja sekä teknologiaa edesauttamaan urheilumarkkinointia ja sponsorointia.

– Olen seurannut niin urheilua kuin markkinointia aina ja minusta urheilumarkkinointiin keskittyvä palsta on Suomesta puuttunut. 10.fin idea on pyörinyt mielessäni jo vuosia ja kirkastui New Yorkissa järjestetyssä konferenssissa. Suomeen palattuani sain muutaman muunkin innostumaan, sivuston perustaja Erkko Simsio kertoo.

10.fi-sivusto tavoitti nopeasti yli 10 000 lukijaa ja tulevaisuuden tavoitteetkin ovat tekijäporukalla korkealla.

– Aluksi sivuston suunnittelu oli meille kolmelle harrastus. Koska meitä seuraavat niin urheilupuolen ihmiset kuin markkinoijat, aiomme auttaa heitä löytämään toisensa.  Koronakriisi kirpaisee varmasti kaikkialla, mutta toisaalta se on nyt niin urheilulle kuin markkinoinnille ainutlaatuinen mahdollisuus osoittaa merkityksensä. Uusia ja kestäviä tapoja on kehitettävä. Me ainakin aiomme uskaltaa, Erkko Simsio summaa.
Top
X